Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната - неделя - 18.07.2021

Хороскоп

Сънищата и луната - неделя - 18.07.2021

Сънищата и луната - неделя - 18.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:
Ивелина Пенчева - астролог, автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот

Сънищата в 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат много страшни или неприятни, да ви причинят болка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се събудите да се чувствате ужасно. Може да почувствате пълно изтощение и слабост, дори лека депресия. Но хубавото е, че не са пророчески и не се сбъдват.

Подсъзнанието чрез съня ни насочва към онези места в тялото и живота, където има проблеми и трябва да се решават. Образите, които виждате в сънищата през този период, по-скоро показват вашия вътрешен свят и отразяват личните конфликти, дълбоко скрити на подсъзнателно ниво – нерешени проблеми от емоционален характер. Затова като се събудите от лошия сън, не се страхувайте. Просто се опитвайте внимателно да анализирате всичко, което виждате и да разберете как е свързано с вашето емоционално състояние.

Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е свързано с вашата карма и всичко това изисква незабавно решение.

Луната е в знак Скорпион

Под този знак Луната щедро „обогатява” сънищата ни с мистични теми. Информацията, която идва в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”. Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, желания отразяват емоционалното ни бреме.

По това време може да сънувате починали хора, погребение. Възможно е да сънувате нещо много неприятно, нещо, което не бихте искали после да си спомняте или просто бързо да забравите.

Сложната и донякъде илюзорна същност на сънищата в дните на Скорпион се дължи в известна степен на влиянието на основните „виновници” - планетите Плутон и Марс. Плутон е отговорен за управлението на колективната енергия на хората, докато Марс дава способността да се управлява личната енергия.

Под влияние на тези небесни тела сънищата ни в дните на Скорпион често придобиват черен и червен оттенък. Преобладават мрачни тонове, което е в съответствие с духа на Скорпиона.

„Червените“ сънища са показателни за неспособността ни да използваме енергията целенасочено и правилно. Също така може да означава конфликт със сексуален партньор.

Да се видите голи насън в дните на Скорпион далеч не е рядкост. Има много тълкувания на такива сънища и в по-голямата си част те обещават не най-добрите събития в реалността. Така че да се видите голи насън е знак, че разочарованието и неуспехът ви очакват в живота.

Още по-лошото е, ако в същото време се смущавате от голотата си и се опитвате да се скриете – означава, че в реалния живот освен мъка, ви очаква и унижението. Но дори и да не сте се срамували от голото си тяло в съня си, това не е много добър знак: най-вероятно демонстрирате лекомислено поведение в живота, за което средата ви активно ще ви осъди.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати