Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната - петък - 23.07.2021

Хороскоп

Сънищата и луната - петък - 23.07.2021

Сънищата и луната - петък - 23.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 14 лунен ден

Сънищата на този ден не се сбъдват. Не се разстройвайте, ако сте сънували тежък или тъжен сън. Не му придавайте голямо значение, тъй като образите, които сте видели, вероятно ще останат игра на вашето подсъзнание.

Този ден има силна енергия, която може да се отрази и на сънищата ви. Те могат да бъдат изпълнени с активни и динамични действия, също така да носят много информация.

Не търсете отговори на сънищата си в четиринадесетия лунен ден във външни източници, всички отговори вече са вътре във вас. Не е необходимо да търсите скрити символи и знаци в тях и да четете различни съновници. По-добре опитайте да погледнете вътре в себе си. Образите, които идват чрез съня в този ден, са отражение на нашия вътрешен свят, който по никакъв начин не е свързан с външния. Те ни насочват към някои аспекти на нашата личност, които изискват специално внимание сега. Може би трябва да поработите върху някои отделни черти на вашия характер, да промените нещо в него, да се откажете от някои принципи и навици.

Ако смятате, че сте сънували нещо важно, но не можете да разберете какво е посланието, може да процедирате по два начина. Първият е да направите медитация и мислено поискате насоки в тълкуването. Вторият е като изтеглите една карта Таро или от Ангелските карти. Може също да използвате книга, която да отворите на случаен принцип.

Сънища при Луна в Козирог

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на тези сънища. Най-значими се явяват съновиденията, свързани с изкачване на високо и са свързани с вашите социални постижения.

Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

Възможно е да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Сънищата в петък

Петък е денят на планетата Венера. Сънищата в този ден от седмицата отразяват нашите чувства и се смята, че често се сбъдват. Обикновено са свързани с нашето силно желание да се изпълни нещо и могат да подскажат по какъв начин може да се изпълни. Сцените в тези съновидения са свързани с личния живот, финансовото положение и творчеството. Ако в съня си получавате пари или нещо, това означава, че чувствата ви ще бъдат удовлетворени и скоро няма да чувствате ограничение в нищо.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети