Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната - вторник - 20.07.2021

Хороскоп

Сънищата и луната - вторник - 20.07.2021

Сънищата и луната - вторник - 20.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 11 лунен ден

Концентрацията на енергия по това време е много висока, лунният ден е доста сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво важно значение.

На този ден сънищата рядко означават нещо. Все пак някои от сънищата от тази нощ или сутрин ще ви разкажат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако имате ярки и активни сънища, в които се случват много неща, различни събития, тогава живеете в хармония и всичко е наред в живота ви. Ако обаче сънищата ви са били статични, скучни, без емоции, няма много действия, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае. 

Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. 

Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Сънища при Луна в Стрелец

Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки усилията ни в необходимата посока. Именно през това време от сънищата човек може да събере информация, която при правилно анализиране е в състояние да разкаже повече за смисъла на живота, отколкото някои от мъдреците по света. 

Стрелец е знак на философията, религията. Сънищата му са пълни с философски смисъл, може да съдържат идеята за вашия земен престой, тоест да разкрият смисъла на живота. Сънищата в този знак се свързват с духовния живот, с пътуванията на духа. Те могат да покажат пътя на хората, напуснали Земята, може би на вашите роднини или вашия собствен духовен път. 

Синият цвят в съня ви може да показва, че сте избрали правилния духовен път.

Сънищата във вторник

Вторник се управлява от Марс - мъжка планета и доста агресивна, отговорна за личните стремежи на човека. Сънищата често съдържат много действия или събития. Те могат да отразяват най-съкровените желания или да подскажат как да преодолеем препятствията в реалния живот.

Ако сънят във вторник не съдържа активен сюжет, това показва липса на сила в действителност. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати