Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 01.04.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 01.04.21

Сънищата и Луната – четвъртък – 01.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 19 лунен ден

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е твърде лесно да се направи погрешно заключение след съня, затова се препоръчва сънищата, попадащи в този лунен ден да не се тълкуват, ако нямате опит в това.                                                                              

Тези сънища са вдъхновени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, оплаквания и психологически наранявания „изпълзяват“ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или дори плашещи събития и образи.

Тази нощ съновиденията са силно повлияни от интуицията ни. В такива сънища често се крие указание, което ни позволява да разберем дали сме на правилния път на духовното си развитие.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви  илюзии, то днес в съня ви ще се прояви този проблем. Тук се крие ключът и ако успеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва особено да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и как се справяте с него. Това ще бъде пряко доказателство дали имате достатъчно вътрешна енергия, за да се борите в реалния живот.

Луната е в знак Скорпион

 Под този знак Луната щедро „обогатява” сънищата ни с мистични теми. Информацията, която идва в този период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз“.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, желания отразяват емоционалното ни бреме.

 По това време може да сънувате починали хора, погребение. Възможно е да сънувате нещо много неприятно, нещо, което не бихте искали после да си спомняте или просто искате бързо да забравите.

Сложната и донякъде илюзорна същност на сънищата в дните на Скорпион се дължи  в известна степен на влиянието на основните „виновници“ - планетите Плутон и Марс. Плутон е отговорен за управлението на колективната енергия на хората, докато Марс дава способността да се управлява личната енергия. Под влияние на тези небесни тела сънищата ни в дните на Скорпион често придобиват черен и червен оттенък. Преобладават мрачни тонове, което е в съответствие с духа на Скорпиона. 

Да се видите голи насън в дните на Скорпион далеч не е рядкост. Сънищата подсказват за не най-добрите събития в реалността. Още по-лошото е, ако в същото време се смущавате от голотата си и се опитвате да се скриете – означава, че в реалния живот освен мъка, ви очаква и унижението. Но дори и да не сте се срамували от голото си тяло в съня си, това не е много добър знак: най-вероятно демонстрирате лекомислено поведение в живота, за което средата ви активно ще ви осъди.                                                                                                                                                                                                       


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати