Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 01.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 01.08.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 01.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Новолуние в 06:13ч

В новолуние обикновено сънуваме сънища за това, което много мислим.

Сънищата в нощта срещу четвъртък се управляват от Юпитер. Те са от голямо значение. Могат да ви помогнат да намерите решение на отдавна поставена задача, да отговорят на важни въпроси.

Съновидението може да има наистина решаващо значение, като показва начините за излизане от финансова криза или начини за решаване на конфликти.

Сънищата, които сте имали в този ден, ще разкажат за бъдещите перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители. Сънищата в четвъртък ще разкажат за дейности, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Сънища при Луна в Лъв – В дните, когато Луната преминава през знака Лъв, повечето сънища са свързани с нашата творческа дейност, както и със състоянието на любовните отношения.

Творческите сънища дават прекрасна възможност да откриете за себе си тези творчески аспекти, които ще ви позволят да вършите работата си, така да се каже с успех.

Любовните сънища  ще ви подскажат как да изградите отношенията с любимия си човек или какво трябва да направите (да променете себе си, например), за да подобрите връзката си.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети