Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 02.07.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 02.07.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 02.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Особено добре е да видите насън огън или какъвто и да е източник на светлина

Ден на пророческите сънища. Сънищата в този ден носят само пряка, само конкретна информация и се сбъдват в най-близко бъдеще. Сънищата, които носят пряка информация, се сбъдват директно и бързо. Обърканите сънища, се счита, че са изпратени от дявола.

Особено добре е да видите насън огън или какъвто и да е източник на светлина. Лошо е да плувате насън - ставате пристрастени към нещо. Много е добре жените да видят риба насън - златна рибка е символ на късмет.

Да сънувате ключове, да отваряте вратата с тях, ходенето по покрива на къщата е много добро - получавате защита, придобивате увереност. А загубата на ключове и това да си в непозната къща, да си в гора, във всяко широко отворено пространство е знак за загуба на защитата. Добре е да сте в дома си насън.

Много труден момент ще има скоро за вас, ако се видите насън без дрехи. Това е знак за бедност, самота, изоставяне. Но ако се видите облечени в кожено палто, особено с шапка - това е знак за голям късмет, помощ от близки хора.

Добре е също да видите книга насън или да пишете нещо насън - ново запознанство, среща за неомъжена жена. А за омъжена жена предвещава края на ненужна връзка.

Сънищата на 11 лунен ден

Сънищата ще ви разкажат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако сте сънували ярки и активни сънища, в които се случват много неща, различни събития, тогава живеете в хармония и всичко е наред в живота ви.

Ако обаче сънищата ви са статични, скучни, без емоции, няма много действия, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае. Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. 

Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети