Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 03.09.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 03.09.20

Снимка:

Сънищата на 16 лунен ден

Често сънищата на този лунен ден биват пророчески, но не винаги. Понякога те са просто огледало на нашето вътрешно състояние. 

Тези сънища са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. На болния човек сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възстановяване. Здравият човек, благодарение на тях, се избавя от собственото си напрежение, натрупало се в него.

Ако сънищата ви са доста реалистични, те могат да се окажат пророчески. Можете да сънувате хора от реалния си живот, роднини или колеги, познати места. На картините, които виждате в такъв сън, трябва да им се обърне внимание и да бъдат правилно изтълкувани.    

Ако сънищата ви са повече сюрреалистични, мистични или дори фантастични, тогава този сън не е нищо друго освен отражение на вътрешното психично състояние, което подсъзнанието чрез съня транслира във вашето съзнание. Тук никакви съновници няма да ви помогнат.

Ако правилно изтълкувате тези образи, имате всички шансове да работите правилно върху себе си, над вашето поведение и постъпки. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от лошите качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Сънищата в четвъртък

Този ден се управлява от планетата Юпитер. Сънищата в четвъртък ще ви подскажат кои действия могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Сънищата, които сте имали тази нощ могат да са свързани с бъдещите ви перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители.

Ако в съня си сте участвали в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, предстои ви бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат добри към вас.

Луна в Риби

По-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени. Много е вероятно да сънувате приказни герои и ситуации, които не съществуват реално.                                                            


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още