Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 03.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 03.12.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 03.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 19 лунен ден

Тази нощ съновиденията са силно повлияни от интуицията ни. В такива сънища често се крие указание, което ни позволява да разберем дали сме на правилния път на духовното си развитие.

Тези сънища са вдъхновени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, оплаквания и психологически наранявания „изпълзяват“ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или дори плашещи събития и образи.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви  илюзии, то в съня ви ще се появи този проблем. Тук се крие ключът и ако успеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва особено да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и как сте се справили с него. Това ще бъде пряко доказателство дали имате достатъчно вътрешна енергия, за да се борите в реалния живот.

Много вероятно е да сънувате, че се карате със семейството си, близки хора или че възникват проблеми в семейството, породени от вашето поведение. 

Сънища при Луна в знак Рак

При Луна в Рак има важни сънища, те обикновено са дълги, често са „многосерийни“, уж се събуждате от тях, но всъщност попадате от един сън в друг. Тези сънища показват основните причини за събитията в живота ви, корените на проблемите в ранна детска възраст или дори вида на карма.

По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите.                                 

Всъщност сънищата разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна.                                                                                                                                                          


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати