Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – четвъртък – 04.11.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – четвъртък – 04.11.2021

Сънищата и луната – четвъртък – 04.11.2021 - Tribune.bg
Снимка:

В 28 лунен ден, който обхваща и днешния ден (до 06:12ч) сънищата са пророчески. В тях можете да видите бъдещето си или предишен живот.

Сънищата ви могат да сочат пречки, трудности в делата ви и начини за тяхното преодоляване.

Направете си заключения и знайте: сънят само предупреждава, а дали ще се сбъдне или не - зависи от вас.

В допълнение, сънищата в този ден отразяват чувствения свят на човек, неговата емоционална сфера, сферата на любовта и затова при тълкуването на съня, може да се вземат предвид препятствията, свързани с проявлението на любовта и ако откриете някакво указание, следвайте го.

Ако нищо не запомните от съня си, то означава, че твърде много сте се отдалечили от своята духовна същност, образно казано, прекъснали сте връзката си с небесата. Следователно трябва да се погрижите за това, отново да запалите в себе си своята божествена светлина, да станете добър и търпелив човек.

Луната е в знак Скорпион

Сънищата могат да бъдат изпълнени с мистика. Информацията, която идва, може да бъде трудна за анализиране. Проявява се нашата интимната страна -  комплекси, тайни интимни мечти, желания, емоционалното ни бреме.

 По това време може да сънувате починали хора, погребение или нещо много неприятно, нещо, което не бихте искали после да си спомняте или просто бързо да забравите.

Сложната и донякъде илюзорна същност на сънищата се дължи  в известна степен на влиянието на основните „виновници” - планетите Плутон и Марс. Под влияние на тези небесни тела сънищата ни в дните на Скорпион често придобиват черен и червен оттенък. Преобладават мрачни тонове, което е в съответствие с духа на Скорпиона.

„Червените“ сънища са показателни за неспособността ни да използваме енергията целенасочено и правилно. Също така може да означава конфликт със сексуален партньор.

Да се видите голи насън в дните на Скорпион далеч не е рядкост. Има много тълкувания на такива сънища и в по-голямата си част те обещават не най-добрите събития в реалността. Така че да се видите голи насън е знак, че разочарованието и неуспехът ви очакват в живота. Още по-лошото е, ако в същото време се смущавате от голотата си и се опитвате да се скриете – означава, че в реалния живот освен мъка, ви очаква и унижение.

Сънищата в четвъртък

Социалната планета Юпитер управлява този ден. Сънищата, които сте имали, могат да разкажат за бъдещите перспективи, да са свързани с работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители. Могат да ви подскажат, кои са дейностите, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати