Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 05.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 05.03.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 05.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 11 лунен ден

Концентрацията на енергия по това време е много висока, лунният ден е доста сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих.

На този ден сънищата рядко означават нещо. Все пак някои от тях може да отразяват какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако са били ярки и активни сънища, в които се случват много неща, стават различни събития, тогава живеете в хармония и всичко е наред в живота ви.

Ако обаче сънищата ви са статични, скучни, без емоции, няма много действия в тях, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае. 

Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които сте жертва на обстоятелствата. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата! Спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си!

Сънища при Луна в знак Рак

В тези дни може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите.

Всъщност сънищата в Рак разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тях човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна.

По един или друг начин повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Ако са били от последните, не се плашете, ами внимателно анализирайте какво е тяхното послание. Може да показват къде грешите, че може би сте станали прекалено емоционални и това няма да доведе до нищо добро. Гледайте на тях като на конструктивна критика.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети