Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – четвъртък – 05.08.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – четвъртък – 05.08.2021

Сънищата и луната – четвъртък – 05.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 27 лунен ден (след 02:54ч)

В този лунен ден човек получава откровения в съня си. Сънищата често са пророчески. Те предсказват бъдещето, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

След като се събудите е възможно да почувствате неприятно чувство и вътрешен дискомфорт. Трябва да се опитате да разберете истинските причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата в 27 лунен ден рядко са пророчески. Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят.

Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Сънища при Луна в знак Рак

При Луна в Рак повечето сънища са важни, те обикновено са дълги, често са „многосерийни“, уж се събуждате от тях, но всъщност попадате от един сън в друг. Тези сънища показват основните причини за събитията в живота ви, корените на проблемите в ранна детска възраст или дори вида на карма.

По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите.

Всъщност тези сънища разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете до колко е силна.

Ако сте сънували кошмари в дните на Луна в Рак, може да означават наличието на някаква зависимост, която ви тежи. Възможно е кошмарът през този период да е предупреждение, че прекомерната ви емоционалност няма да ви доведе до нищо добро. Анализирайте аспектите от живота си - може би сте престанали да приемате конструктивна критика или имате зависимост от някого (може би само от нечие мнение).

Юпитер управлява сънищата в четвъртък

Те ще разкажат за дейности, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот, за бъдещите перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители.

Ако в съня си се виждате като участник в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, може ви предстои бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети