Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 05.11.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 05.11.20

Снимка:

Сънищата на 20 лунен ден рядко се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка. Могат да бъдат много вдъхновяващи.

Двадесетият лунен ден е наситен с енергия и носи в себе си творческо начало. На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в собствената си интуиция и да се свърже със стремежите както на душата, така и на тялото си.

Смята се, че в двадесетия лунен ден често сънуваме така наречените контролирани сънища, при които можем да окажем желано влияние върху реалността около нас: да бъдем на желаното място, да срещнем човека, когото искаме да видим и т.н. По този начин ние програмираме събитията в реалността, а не само нашите сънища. Т.е. ако се настроите по правилния начин, можете да начертаете сюжетната линия на съня си, можете да се пренесете до всяко място, което не е достъпно за вас в реалния живот, да изградите комуникация с човек, с когото нямате връзка в ежедневието. Ще имате възможност да пътувате до сънищата на други хора. За да направите това, трябва да се концентрирате върху личността на човека, в чийто сън искате да попаднете.

Сънищата в този лунен ден показват свързващата нишка, която обединява събитията от минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Светът може да се открие за всеки от съвсем различна гледна точка.

В дните, когато Луната е в знак Рак, може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите. Всъщност сънищата под този знак разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки.

В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка;  да разберете колко е силна. По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Ако сте имали последните, не се плашете, ами внимателно анализирайте какво е тяхното послание. Може да показват къде грешите, че може би сте станали прекалено емоционални и това няма да доведе до нищо добро. Гледайте на тях като на конструктивна критика.

Сънищата в четвъртък са под влияние на планетата Юпитер и често предвещават промяна в живота, по тях можете да определите дали ви очаква успех в делата.                                                                                  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още