Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 06.05.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 06.05.21

Снимка:

Сънища в 25 лунен ден (след 04:17ч)

 

В 25 лунен ден е възможно да сънувате пророчески сънища. Ден за дълбоко потапяне във вътрешния свят. Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, подсъзнанието и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас.

Сънят веднага след полунощ може да се окаже пророчески и на него следва да се обърне внимание.

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Ако сте имали лош сън през нощта, то е нужно сутринта като станете веднага да се помолите. Пуснете крана със студена вода (или идете на брега на реката) и разкажете своя сън на течащата вода. Тя ще отнесе без следа всичко негативно и лошият сън нищо няма да ви причини.

 

Сънища при Луна в знак Риби

Дълбочините на нашата психика се контролират от знака Риби и когато Луната е тук, всеки от нас вижда насън своята душа.

Ако сте имали спокоен, красив сън, това означава, че душата ви е спокойна и в състояние на хармония, но рядко сънищата в Риби са спокойни. Без значение какво сънувате, сънят отразява вашето вътрешно състояние, всичко, което смущава душата ви или я радва, приземява или вдъхновява.

Сънищата под Риби имат дълбок смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, които ще искате да разгадаете. Ще ви покажат дали сте избрали правилния път.

Например, по-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени. Много е вероятно да сънувате приказни герои и ситуации, които не съществуват в реалността. 

 

Таро календар на сънищата

Колелото на късмета – иска да ви каже „Това е съдба!“ Колелото на съдбата може да се счита за предвестник на големи промени, които освен това не могат да бъдат избегнати. И колкото по-лесно приемате тази ваша съдба, толкова по-скоро ще се окажете от другата, изгряваща страна на Колелото.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още