Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 07.01.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 07.01.21

Сънищата и Луната – четвъртък – 07.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството, състоянието на сексуалната енергия. Ако са приятни, всичко е наред. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. 

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже минал живот и тогава ще получите пряко напътствие с какво трябва да се справите.

Сънищата при Луна във Везни

Луната все още е във Везни и сънищата са под влияние на Венера и може да са свързани с партньорските отношения, както лични, така и делови. Могат също да са отражение на ваши колебания, съмнения, избори.

Сънищата в четвъртък

Този ден се управлява от планетата Юпитер. Сънищата в четвъртък ще ви подскажат кои действия могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Сънищата, които сте имали тази нощ могат да са свързани с бъдещите ви перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители.

Ако в съня си сте били участник в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, предстои ви бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат добри към вас.                                                                                                                                                                                                                                                                                                              


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети