Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – четвъртък – 07.10.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – четвъртък – 07.10.2021

Сънищата и луната – четвъртък – 07.10.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Символи на 1 лунен ден са лампа, „третото око“, затова сънищата се считат за пророчески, но само, ако имате правилната интерпретация и правилния подход към тях. Не търсете трескаво в съновниците за това, което сте сънували. Подхождайте към този въпрос избирателно. 

Ако са били лоши сънища, не се вкопчвайте в тях, тъй като те са склонни да влияят както на вашето настроение, така и на вашето благополучие през целия месец. Опитайте се да забравите за тях незабавно. Ако непрекъснато се връщате в мислите си към лошия сън, това не обещава нищо добро. Освен, че ще намали вашата работоспособност, ще развали настроението ви и ще повлияе неблагоприятно на общуването с другите. Затова не се захващайте с тях.

По-добре е да се съсредоточите само върху ярките, приятни съновидения, които сте имали. Днес полагаме основата за целия нов лунен месец. Ако се предадете на потока от негативни чувства и мисли - нито едно нещо през текущия месец няма да бъде успешно, а ако успеете да се настроите на позитивна вълна - тогава всичко ще ви спори. 

Сънища при Луна във Везни

Основната задача на Везните е да търсят и намират баланс. Това състояние е много лесно да се наруши, така че Везните го търсят постоянно. Понякога обаче се уморяват от такава работа и забравят за стабилността, изпадат в крайности. Може би сте забравили за баланса и по някакъв начин сте стигнали до крайност? 

Веднага след лош сън се запитайте: не съм ли твърде отнесен/а? Може би придавате твърде голямо значение на определени хора или неща в живота си и това нарушава хармонията във вас? 

Сънищата в четвъртък

Социалната планета Юпитер управлява този ден. Сънищата, които сте имали, могат да разкажат за бъдещите перспективи, да са свързани с работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители. Могат да ви подскажат, кои са дейностите, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Ако в съня си виждате себе си като участник в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, предстои ви бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат добри към вас.

Таро календар на сънищата

Рицар на жезлите - Страсти, спорове, гореща кръв, нетърпение и емоционален глад. Пламък на любовна страст или обратно, ожесточена конфронтация. Това може да присъства в сюжета на вашите сънища.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп