Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 07.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 07.11.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 07.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 11 лунен ден

Този лунен ден има силна енергия. В него сънищата често са пророчески, но може да бъдат и нищо незначещи сънища. Трябва да се обърне специално внимание на това, което виждате в съня. Сънищата на единадесетия лунен ден ни дават възможност да разберем какво място в живота заемаме в момента, ще разкажат за това какви вътрешни проблеми ни тревожат.

Ако сънищата са ярки и активни, в които се случват много неща и събития, тогава живеете в хармония с природата, всичко е наред в живота ви.

Ако обаче сънищата ви са статични, скучни, без емоции, а вие сте пасивни, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае.

Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства, сънища, в които има насилие и жестокост. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Има и такава възможност: в съня си вие сами се превръщате в мъчител, изнасилвач, убиец или инициатор на всякакви разрушителни действия. Това означава, че сте започнали да поемате твърде много ненужни задължения, престанали сте да обръщате внимание на вашия духовен свят, затънали сте в материалния и се опитвате на всяка цена да спечелите успех в обществото.

Сънища при Луна в знак Риби и под влияние на Юпитер като управител на деня

Сънищата от тази нощ имат дълбок смисъл. Най-вероятно те ще бъдат ярки, фантастични, пълни с тайни и мистерии, които ще искате да разгадаете. По-леките и щастливи сънища ще покажат, че се движите в правилната посока, а трудните и потискащи сънища ще покажат, че нещо трябва да се промени. Много е вероятно да сънувате приказни герои и ситуации, които не съществуват в реалността.

Но без значение какво сънувате, сънят отразява вашето вътрешно емоционално и психическо състояние, всичко, което смущава душата ви или я радва.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп