Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 08.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 08.08.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 08.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ, принадлежат на 8 лунен ден

Сънищата на този ден често показват истинската цел на човека, какво трябва да направи. Възможно е дори да разберете по-добре себе си. Също така често в сънищата можете да видите ясен намек за всички възможности, които сте загубили и които не сте използвали в миналото. Бъдете внимателни, обмислете тези признаци и може да успеете да избегнете такива грешки отново в бъдеще.

В древните книги се споменава, че през този период пред нас се е отваря завесата на подсъзнателното и ние можем изведнъж да разберем какви нерешени проблеми имаме, кои „котви” от миналото ни задържат в настоящето и не ни позволяват да вървим напред. Ако можете да се справите с това, решавате стари проблеми, ще разплетете всички тези възли и животът ви ще стане значително по-лесен.

На този ден е важно също, след събуждане, да си спомняме усещанията, които сте имали в съня си. Ако почувствате свобода и лекота, тогава сте на прав път. Ако след събуждане имате чувство на тежест, скованост, чувствате се депресирани, значи си заслужава да се замислите: очевидно има нужда от големи промени в живота ви.

Сънищата в сряда срещу четвъртък

Социалната планета Юпитер управлява четвъртък. Сънищата в четвъртък ще разкажат за дейности, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Сънищата, които сте имали в този ден, ще разкажат за бъдещите перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители.

Ако в съня си виждате себе си като участник в голямо събитие, това е добър знак. Такава мечта означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, предстои ви бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат добри към вас.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети