Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 08.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 08.10.20

Снимка:

 Сънищата на 21 лунен ден

На този ден е малко вероятно да имате пророчески сънища. По правило те не носят никаква ценна информация и са просто подсъзнателно преживяване на събитията, които ни се случват в реалния живот. 

Колкото и символичен да ви се струва сънят този ден, дори не бива да мислите за това. Не търсете съновници с надеждата да разберете смисъла; не се притеснявайте, ако събитията и образите на съня са били страшни и ужасяващи. По същия начин човек не трябва да се радва на нищо положително, което ще види насън. Всичко това е само реалността, изкривена от подсъзнанието.

Изображенията на сънища от двадесет и първия лунен ден могат да покажат доколко осъзнавате себе си творчески, колко сте способни да чуете себе си и до колко сте готови да се предадете на духовните импулси.

Сън, пълен с празни и сиви събития, които не са свързани помежду си, говори за депресивно състояние на подсъзнателно ниво. 

Във всяко начинание съдбата ще бъде благоприятна за вас, ако насън видите усмихнат или смеещ се човек, който ви е приятен. Нечии сълзи в съня говорят за предстоящи препятствия по пътя ви, които са напълно извън вашия контрол. 

Днес може да има значение само един символ в съня. Ако сънувате нещо свързано с коне, обърнете внимание само на това - символизира предстоящи промени или предизвикателства, с които ще се сблъскате.

Сънищата при Луна в Близнаци

Да сънувате кошмари или просто неприятно съновидение под Луна в Близнаци, може да означава вашето неподходящо и повърхностно отношение към хората, събитията, информацията, знаците.

Може би сте изразили (или просто почувствали) пренебрежение към труда или към усилията на някой друг; или безцелно пилеете енергията си, губите силите си, средствата си.  Подсъзнанието по този начин ви сигнализира за вашето неправилно поведение, поради вятърничавост и лекомислие от ваша страна.

Може да ви се прииска да споделите неприятният сън с някого (Луна в Близнаци прави хората по-разговорливи), но всъщност трябва да сте по-сдържани, да не приказвате празни приказки и на никого да не разказвате съня си. Само в този случай лошото няма да се сбъдне.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още