Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 09.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 09.04.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 09.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 16 лунен ден

Често сънищата на този лунен ден биват пророчески, но не винаги. Понякога те са просто огледало на нашето вътрешно състояние. 

Сънищата на този лунен ден са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. На болният човек сънищата на шестнадесетия лунен ден могат да донесат бързо възстановяване. Здравият човек, благодарение на сънищата си, се избавя от собственото си напрежение, натрупало се в него.

Ако сънищата ви са доста реалистични, те могат да се окажат пророчески. Можете да сънувате хора от реалния си живот, роднини или колеги, познати места. На картините, които виждате в такъв сън, трябва да им се обърне внимание и да бъдат правилно изтълкувани.

Ако сънищата ви са повече сюрреалистични, мистични или дори фантастични, тогава този сън не е нищо друго освен отражение на вътрешното психично състояние, което подсъзнанието чрез съня транслира във вашето съзнание. Тук съновници няма да ви помогнат.

Ако правилно изтълкувате тези образи, имате всички шансове да работите правилно върху себе си, над вашето поведение и постъпки. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от лошите качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Луната е в знак Скорпион, затова сънищата могат да са изпълнени с мистика. Понякога приличат на заплетени загадки или студио Х. Информацията, която пристига в този период чрез съня, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите които ни обземат в това време. Проявява се интимната страна на вътрешното ни „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания отразяват емоционалното ни бреме. 

Сюжетът на сънищата може да не резонира директно с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати