Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 10.06.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 10.06.21

Сънищата и Луната – четвъртък – 10.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден (до 05:37 часа)

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

Сънища при Луна в Близнаци

Тези сънища вероятно ще са леки и приятни, „въздушни“, с бързо сменящи се образи и сцени. Често те съдържат указания, с помощта на които можете да разберете какво още трябва да научите в този живот. 

Сънищата, които ви посещават в дните на Близнаци, по някакъв начин са свързани с приятелите, с хората, с които ви е приятно да общувате. Много е вероятно да сънувате някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно. Може да сънувате също хора, които могат да окажат влияние върху по-късен етап от живота ви. 

Сънищата в четвъртък

Ако сте сънували нещо на любовна тема,  не очаквайте да ви донесе романтична връзка. Юпитер, който е управител на деня, не принадлежи към чувствените планети. Най-вероятно сънят отразява вашите надежди скоро да си намерите потенциален партньор или е последица от минали чувства. 

Ако сте сънували починали роднини, близки - това винаги е знак за предупреждение. Помислете за всяка стъпка, не извършвайте необмислени действия и неприятностите ще ви заобиколят.

Сънищата ви от този ден дават пряко указание за това как да действате, но не тълкувайте образите буквално. Необходимо е да изхождате от собственото си свето-възприятие и разбиране за живота. Ако досега сте имали някакви проблеми, които не сте могли да разрешите, то сега в съня ви може да се съдържа „ключът“ към тяхното решение.

Ако сте имали неприятен сън, сега не трябва да му вярвате. Сънищата в това лунно денонощие рядко биват сериозни.     


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети