Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 10.10.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 10.10.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 10.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Колкото по-близо е Луната до пълнолунието, толкова по-лесно ще бъде да се тълкуват сънищата. Те ще бъдат по-изразени отколкото в началото на лунния месец и няма да крият много дълбоки подсъзнателни загадки.

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 12 лунен ден

Абсолютно хармоничен във всички отношения ден, който носи мир на душите. Сънищата от тази нощ или сутрин отразяват нашето духовно израстване, показват какви вътрешни конфликти имаме, които ни отделят от божествения източник на благодат. Обикновено тези сънища са пророчески.

Сънищата за тази нощ ще ви покажат как се отнасяте към вашето непосредствено обкръжение. Ако отношенията ви насън са напрегнати, спорите или виждате агресия от страна на други хора, може би нещо не е наред в реалния живот. Сънищата също могат да означават вашите грешки.

Съновиденията показват какво е наистина ценно за нас в живота. Ако включва повече материални неща, това е знак, че социалният свят е по-важен за вас от всичко друго и не ви достига достатъчно духовност в живота.

Ако в съновиденията ви са се появили духовни символи (храмове, икони, Бог, светии), трябва да помислите за това. Може би сте се откъснали твърде много от материалния свят и сте се отклонили към духовния свят така, че сте загубили досег с реалността.

За тези, които се занимават с духовни практики, могат да бъдат споходени в сънищата си от невероятни откровения.

Особено отделете внимание на такива символи като облаци, небе, планина, море, църква, светии. Те като правило са ключови моменти към сънищата.

Сънищата от сряда към четвъртък са от голямо значение. Вероятно тази нощ ще ви помогне да намерите решение на проблем или отговорите на важни въпроси. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп