Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 10.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 10.12.20

Снимка:

Сънищата в 26 лунен ден

Тези сънища могат да покажат вашите лоши навици и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете. Ако в съня си сте проявили такива качества като егоизъм, алчност, гняв, суета, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, означава, че ги имате и в реалния живот.

Ако сте били твърде критични към себе си в съня си, помислете за обективността на собствената си самопреценка, така че да не пречи на разкриването на истинските ви способности в реалния живот.

През деня цялата информация се представя на човек в изкривена форма, така че повечето от заключенията, които той прави в този лунен ден са грешни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е необходимо: това, което виждате, ще бъде пряка индикация за нещата, които се случват в живота.

В сънищата в този лунен ден можете да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате себе си в ролята на диктатор, тогава възпирайте гордостта си, ако напротив ролята ви в съня е незначителна, тогава имате твърде ниско самочувствие.

Ако видите мълния в съня, това е предупреждение, че трябва да укротите гордостта и суетата си.

Може да имате сънища, които подобряват настроението. Сънищата могат да се сбъднат, особено цветните.

Сънища при Луна във Везни                                                               

Основната задача на Везните е да търсят и намират баланс. Това състояние е много лесно да се наруши, така че Везните го търсят постоянно. Понякога обаче се уморяват от такава работа и забравят за стабилността, изпадат в крайности. Може би сте забравили за баланса и по някакъв начин сте стигнали до крайност? 

Веднага след лош сън се запитайте: не съм ли твърде отнесен/а? Може би придавате твърде голямо значение на определени хора или неща в живота си и това нарушава хармонията във вас?           


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още