Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 11.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 11.02.21

Сънищата и Луната – четвъртък – 11.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден (до 07:39 часа)

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, като правило те не се сбъдват. Но сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. 

 Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Затова не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

Сънища при Луна във Водолей

Ако сте уморени от монотонността на живота и искате нещо ново, обърнете внимание на сънищата, видени по време на преминаването на Луната през знак Водолей - знак на новаторството, иновациите и изобретенията – може да показват картини от бъдещето. 

Всеки от нас в този момент може да открие ново, оригинално решение на своя проблем. Водолеят обединява хората според техните интереси и в сънищата на този знак се съдържа информация за страстта на човек, за желанията му или за приятелите.

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или  предавате знания.

Сънищата в четвъртък

Социалната планета Юпитер управлява този ден. Сънищата, които сте имали, могат да разкажат за бъдещите перспективи, да са свързани с работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители. Могат да ви подскажат, кои са дейностите, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Ако в съня си виждате себе си като участник в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, предстои ви бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат добри към вас.                                                                                                                                                                                                 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети