Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 11.07.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 11.07.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 11.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 9 лунен ден ( от 14:45ч на 10 юли до 15:53 ч на 11 юли)

На този ден сънищата могат да бъдат много страшни, болезнени. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се събудите да се чувствате ужасно. Може да чувствате пълно изтощение и слабост,  дори лека депресия. Но във всичко това има добър момент: сънищата на деветия лунен ден не са пророчески и не се сбъдват.

Образите, които се виждате в сънищата през този период, по-скоро показват вашия вътрешен свят и в хиперболизираната форма отразяват някакъв личен конфликт, дълбоко скрит на подсъзнателно ниво. Затова като се събудите от лош сън, не се страхувайте. Просто се опитвайте внимателно да анализирате всичко, което виждате и да разберете как е свързано с вашето емоционално състояние, как отразява вашите черти на характера. Може дори да се върнете мислено в ранните детски години. Често много проблеми в зряла възраст идват от този период.

Сънищата на този лунен ден са своеобразни фарове, които отправят предупреждения срещу негативни събития в живота. Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате.

Луната от своя страна е в знак Скорпион и когато  е там щедро „обогатява” сънищата ни с мистични теми. Информацията, която пристига в даден период чрез сънища, може да бъде трудна за анализиране поради емоциите които ни обземат м това време. Проявява се интимната страна на нашия „Аз”.  Всички наши комплекси, тайни интимни мечти, нереализирани (или реализирани) желания, отразяват емоционалното ни бреме при Луната в Скорпион.

Сюжетът на сънищата може директно да не резонира с интимната страна на нашето съществуване. Магическото влияние на Луната по време на този период е такова, че сънищата могат да съдържат индиректни индикации за това, което се случва в нашия интимен живот, което трябва да се промени и на какво трябва да се обърне внимание.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп