Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 12.03.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 12.03.20

Снимка:

Сънищата на 18 лунен ден

Сънищата от 18-ия лунен ден лишават тялото от енергия, затова колкото по-малко спите, толкова по-добре, иначе можете да се събудите уморени.

Днес сънищата могат да ви донесат полезна информация. Насън можете да видите нещо, което пречи на вашия напредък. Те често показват проблем, който ни смущава и как да го разрешим, или насочват към лек за вашето заболяване, ако има такова.

Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата реалност. Трябва да сравните сънуваното с пътя си в живота и по този начин ще можете да разберете колко далеч от желания идеал сте в реалния живот. 

Луната е в знак Везни и сънищата по това време отразяват проблемите ни в отношенията или желанието ни за връзка.

Ако в съня ви преобладава червеният цвят, може да означава, че връзката ви е пред скъсване или тази пропаст вече е настъпила. Обикновено „червените“ сънища в дните на Везни показват, че сте стигнали до крайности при решаването на определени въпроси; може би сте избрали твърде трудна позиция в отношенията с партньорите или те ви оказват някакъв натиск.

„Оранжеви” сънища предизвикват усещане за топлина, което в контекста на престоя на Луната във Везни дава надежда за подобряване на отношенията с определени хора и създаване на добри партньорства. Чрез такива сънища нашето подсъзнание ни информира, че вече имаме такива връзки в живота или обещава скорошното им появяване. 

Не е лесно да се тълкуват "зелените" сънища в дните на Везни. Те могат да предвещават появата в живота ви на хора, с които ще бъде лесно и интересно.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още