Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 12.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 12.09.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 12.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 13 лунен ден

Сънищата на този лунен ден рядко са приятни и леки.  Те често ни насочват към нашите проблеми и нерешени задачи, на които е най-добре да се обърне внимание възможно най-бързо. 

Ако внимателно анализирате образите, които виждате в съня си, може да разберете какво трябва да правите по нов и различен начин, как да промените поведението си, за да решите старите проблеми и да престанете да настъпвате едно и също гребло в живота.

Сънищата през този период са изпълнени със символика, а понякога е трудно да се запомнят всички детайли.  В крайна сметка, това, което сънувате, може да разкрие тайната на вашето подсъзнание. 

Тези символи са свързани с нашата способност да бъдем отворени към света и всичко ново. Ето защо, ако виждате в съня, че това свойство е блокирано във вас, опитайте се да поработите върху себе си. В края на краищата, възможността да се научат нови неща е една от основните характеристики на човек, които го движат напред, позволявайки му да се развива, подобрява и да бъде конкурентен в нашия динамично променящ се свят.

 

Сънищата в четвъртък сутрин

Сънищата в четвъртък са под влияние на Юпитер и всичко, което сънувате може да разкаже за бъдещите перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители.

Сънят в четвъртък носи ключовете и може да ни разкрие къде не искаме да се променяме или какво ни е трудно да преодолеем и дори да ни даде представа какво трябва да направим, за да го променим. 

На този ден в сънищата самият живот чука на вратата ви и ви показва пътя, по който трябва да извървите промяната. Те могат да бъдат пряко свързано с работата ви. Тези сънища ще подскажат какво може да доведе до успех в делата ни и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Ако в съня си виждате себе си като участник в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, предстои ви бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат добри към вас.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп