Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 12.12.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 12.12.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 12.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 16 лунен ден

Символите на шестнадесетия лунен ден - пеперуда и гълъб - символизират душата и лесния преход от един свят в друг.

Сънищата в този лунен ден често са огледало на нашето вътрешно състояние.  Можете да сънувате хора от реалния си живот, роднини или колеги. Може да сънувате познати места. На картините, които виждате в такъв сън, трябва да им се обърне внимание и да бъдат изтълкувани.

 Ако сънищата ви са сюрреалистични, мистични или дори фантастични, тогава този сън не е нищо друго освен отражение на вашето вътрешно психично състояние, което подсъзнанието чрез съня транслира във вашето съзнание. Тук никакви съновници няма да ви помогнат.

Ако правилно изтълкувате видените образи, имате всички шансове да работите правилно върху себе си, над собственото поведение и постъпки. И това ще ви помогне да подобрите своя живот, да се отървете от лошите качества, които ви пречат да живеете щастливо.

Днешните сънищата са очистващи. С тях човек се освобождава от негативите. Здравият човек, благодарение на сънищата си се избавя от собственото си напрежение, натрупало се в него.

Сънищата, които ви посещават в дните на Близнаци

Те са свързани с приятелите ви, с хората, с които ви е приятно да общувате или искате да общувате. Много е вероятно да мечтаете за някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.

Сънищата през този период могат да покажат как обкръжението ви се отнася към вас в реалността, тяхното отношение към вас.

Кошмар или просто неприятен сън може да показва вашето неподходящо и повърхностно отношение към хора, събития, информация, знаци.

Може би сте изразили пренебрежение към нечия работа, нечии усилия или хабите енергията си безцелно.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети