Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – четвъртък – 13.01.2022

Хороскоп

Сънищата и луната – четвъртък – 13.01.2022

Сънищата и луната – четвъртък – 13.01.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 11 лунен ден

На този ден, сънищата рядко означават нещо. Концентрацията на енергия по това време е толкова висока, лунният ден е доста сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво важно значение. Все пак някои сънища от тази нощ или сутрин ще ви разкажат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако имате ярки и активни сънища, в които се случват много неща, различни събития, тогава живеете в хармония и всичко е наред в живота ви. Ако обаче сънищата ви са били статични, скучни, без емоции, няма много действия, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае. 

Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще. 

Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Сънища при Луна в Телец (до 05:09ч)

Когато Луната се намира в този знак, тогава сънищата ни са свързани със земните удоволствия, материално богатство, защото Телец е знак за земна стабилност, задоволяване на плътските нужди. 

Каквото и да видите по време на престоя на Луната в Телец, трябва да знаете, че тези сънища дават представа как да постигнете стабилно финансово положение, каква дейност ще ви донесе стабилен доход.

Ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете - може би сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте.

Сънищата в четвъртък

Този ден се управлява от планетата Юпитер. Сънищата в четвъртък ще ви подскажат кои действия могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Сънищата, които сте имали тази нощ могат да са свързани с бъдещите ви перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители.

Ако в съня си сте били участник в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, предстои ви бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат добри към вас.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати