Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 13.08.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 13.08.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 13.08.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 24 лунен ден

Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън.

Сънищата през това денонощие показват достатъчно ли сме силни и здрави, реализираме ли се в любовта и в творчеството, състоянието на сексуалната енергия. Ако са приятни, всичко е наред.

Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми, изискващи своевременно решение. Ако са оставили неприятно усещане, значи изпитвате неудовлетвореност и застой в творческата и сексуалната енергия. Тогава потърсете пробойните. Това означава, че или не сте установили добри взаимоотношения с противоположния пол, или не сте достатъчно креативни във взаимоотношенията и живота, или вашите вътрешни сили са потиснати и трябва да се възстановят. 

Понякога сънят в 24 лунен ден може да покаже минал живот и тогава ще получите пряко напътствие с какво трябва да се справите.

Сънищата при Луна в Близнаци

Да сънувате кошмари или просто неприятен сън под Луната в Близнаци, може да означава, че проявявате неподходящо и повърхностно отношение към хората, събитията, информацията, знаците. Може би сте изразили (или просто почувствали) пренебрежение към труда или към усилията на някой друг; или безцелно пилеете енергията си, губите силите си, средствата си.  Подсъзнанието по този начин сигнализира за неправилното ви поведение, поради вятърничавост и лекомислие.

Може да ви се прииска да споделите неприятния сън с някого (Луна в Близнаци прави хората по-разговорливи), но всъщност трябва да сте по-сдържани, да не разказвате съня си. Само в този случай лошото няма да се сбъдне.

Цветните сънища с ярки променливи цветове далеч не са необичайни в дните на Близнаците, като се има предвид двойственият и променлив характер на този знак. Но преобладаващият и важен цвят, на който трябва да се обърне внимание е зеленият – цветът на управителя на този знак Меркурий. Символиката на зеленото в сънищата съответства на състоянието на определено вътрешно равновесие на човек. Зеленото се счита за промеждутъчен цвят, заемащ средно положение между „топлите“ и „студените“ цветове на спектъра.

От друга страна, зеленият цвят символизира движението на живота, тъй като Близнаците (подобно на планетата Меркурий) са променливи. Може да се говори за някаква стабилност и растеж, постигнати чрез любовта към разнообразието, движението, промяната на увлеченията.                                 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети