Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 14.01.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 14.01.21

Снимка:

Сънищата са под влияние на 2 лунен ден

В този ден можете да сте сънували неприятни сънища, дори да сте имали кошмари. Не се плашете. Опитайте се да видите рационалното зад цялата тази фантасмагория и да разберете какво иска да ви каже вашето подсъзнание с всички тези образи.

Можете да прочетете някъде, че сънищата на втория лунен ден не са пророчески и няма смисъл в тях. Но това далеч не е така. На този ден всички сънища са породени от нашата интуиция и подсъзнанието. И ако успеете да видите истинския смисъл зад този приказен екран на нереални картини, ще разберете много неща за себе си и може би дори да предскажете бъдещето си.

Ако в живота ви сега е период на обърканост, не знаете къде да отидете и какво да правите, тогава бъдете особено внимателни към онези образи, които днес ще видите насън. При правилно тълкуване те ще могат да ви подскажат правилните действия. 

Например, ако сте сънували кон, кола или друго транспортно средство, трябва да помислите за избора на своя житейски път. Правилните хора ли са около вас, вървите ли по своя път или просто необмислено следвате някого.

Сънищата при Луна във Водолей - знак на новаторството, иновациите и изобретенията – може да показват картини от бъдещето. Ако сте уморени от монотонността на живота и искате нещо ново, обърнете внимание на тези сънища. Всеки в този момент може да открие ново, оригинално решение на своя проблем. Водолеят обединява хората според техните интереси и в сънищата на този знак се съдържа информация за страстта на човек, за приятелите му. 

Чували сте, че някои учени преди да направят някое откритие, първо са го видели в съня си. Именно, когато Луната преминава през този знак може да се случи това.                                             

Таро календар на сънищата

Карта Справедливост – сънят ви означава, че трябва да имате много ясна представа какво и защо правите, за да решите ясно как да се държите по-нататък. Освен това показва, че можете да разчитате на справедливо и доброжелателно отношение към себе си, но ако се опитате да постигнете целта си чрез измама или други нечестни средства, тогава провалът е гарантиран.                                                                                              


Коментари (1)

ЗОРАН СТАМЕНОВИЋ БУГАРСКА ЈЕ ДОБРО ВИДЕЛА ОНО ШТО САМ САМ ПРЕДВИДЕО БОЉЕ ОД БИЛО КОГ ВИДОВЊАКА ИЛИ АСТРОЛОГА НА СВЕТУ. СВАКА ЧАСТ БУГАРСКИМ ВИДОВЊАЦИМА ДОБРО МЕ ВИДЕ ЦЕНЕ МЕ И УВАЖАВАЈУ. САМО МОЈА ПРЕДВИЂАЊА СУ ТАЧНИЈА ОД ПРЕДВИЂАЊА БУГАРСКИХ ВИДОВЊАКА КОНАЧНО СУ СЕ УВЕРИЛИ У ТО. ЈЕДНО ВРЕМЕ НИСУ ВЕРОВАЛИ У МОЈЕ МОЋИ А САДА СУ СЕ И У ТО УВЕРИЛИ. САМО НА МОЈ ТОП ЛИСТИ БАЛКАНСКИХ ВИДОВЊАКА ХРВАТСКИ СУ УБЕДЉИВО НА ПРВОМ МЕСТУ ЗАТО ШТО МИ НАЈВИШЕ ВЕРУЈУ.
15.01.2021 10:29 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още