Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 14.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 14.05.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 14.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 22 лунен ден

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

В това лунно денонощие се открива бъдещето, прииждат нови знания и съвети как е нужно да се постъпи. Сънищата често са пророчески и подсказват решение на насъщните проблеми именно на тези, които не ни се удава да решим наяве. Те ще ви помогнат да решите много проблеми, само ако бъдат правилно разбрани.

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот. 

Сънищата са под влияние на Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Често се сънуват така наречените космически сънища (съкровищни сънища), следователно много тайни могат да ви се разкрият. 

Енергията на Луната във Водолей ни поднася сънища, които ни предоставят конкретна информация. Понякога това е информация за необходимите действия, които трябва да се предприемат и съответстват на духа на Водолея; друг път разкриват информация за хора които познаваме. 

Сънищата може да са иновативни, да се появят нови идеи, да се намерят нови решения на настоящите проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте, предавате знания. Лесно намирате общ език с хора със сходни интереси.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати