Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 14.11.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 14.11.19

Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 18 лунен ден

Колкото по-малко спите, толкова по-добре, тъй като сънят лишава човек от енергия.

В сънищата от тази нощ можете да видите това, което ви пречи на движението ви напред. Често бива показван проблем, който ни безпокои, и начин как да го разрешим или да бъдем излекувани, ако има болест.

Сънищата са отражение на нашия вътрешен свят. Ако не можете да свържете сънуваното с вашата личност и събитията, които се случват в живота ви, това означава, че не сте в хармония със себе си и света в този момент. Опитайте се да анализирате съня си и да разберете какво вършите погрешно, къде бъркате.

Например, ако живеете сега тих и спокоен живот, ако всеки ден е лесно предвидим, а в съня си виждате екшън сцени, целият ви сън е непрекъснато действие и серия от събития, които се редуват бързо, определено трябва да помислите над живота си, да внесете в него повече спонтанност, неочакваност, изненади.

Сънят ви в този лунен ден също ще покаже къде можете да очаквате придобивки.

Образите на тези сънища са като огледало, отразяват онова, което представлява нашата същност. Необходимо е внимателно да подходите към тълкуването им. Колкото повече информация получавате от съня, толкова по-добре ще можете да разберете себе си и следователно да видите какво ви спира по пътя и как можете да поправите текущата ситуация, ако тя не ви устройва.

Не търсете отговори в съновниците, единствено вие сами ще можете да изтълкувате правилно значението на всичко сънувано.

Сънища при Луна в Близнаци

В снощните си сънища можем да видим хора, които могат да окажат влияние върху по-късен етап от живота ни. Често те съдържат указания, с помощта на които можем да разберем какво още трябва да научим в този живот.

Сънищата, които ни посещават в дните на Близнаци, по някакъв начин са свързани с приятелите ни, с хората, с които ни е приятно да общуваме или искаме да общуваме. Много е вероятно да мечтаете за някой добър приятел, човек, с когото просто се чувствате удобно и приятно.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още