Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 15.04.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 15.04.21

Сънищата и Луната – четвъртък – 15.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 4 лунен ден

На този ден може да имате пророчески сънища и могат да се сбъднат. Опитайте се да запомните какво сте видели в съня. Образите, които ще ви се появят през този период, действат като вид сигнални светлини, като указателни знаци към онези моменти и ситуации, в които можете да направите нещо нередно, да сбъркате. 

При правилно тълкуване, можете да си изясните в кои ситуации трябва да бъдете максимално внимателни и да действате рационално и осъзнато. Накратко, в четвъртия лунен ден, сънищата ще бъдат много тясно свързани с вашия вътрешен и духовен свят. Те показват онези ситуации в живота, от които ще бъде трудно да се намери изход. Но всички образи, които виждате насън, едва ли ще ви помогнат при решаването на проблеми, свързани с материалните неща.

Вашите родители могат да се появят в сънищата по един или друг начин. Това е индикация, че трябва да анализирате какви проблеми сте наследили от тях и да започнете да ги решавате.

Ако сънувате някаква опасност, това е предупреждение, че трябва да бъдете особено внимателни. Ако насън косата ви се заплита, трябва да изоставите плана си. Този ден може да стане нещастен и по вина на самия човек, особено ако се озове всред фатални влияния, обстоятелства.

Сънищата в четвъртък

Ако сте сънували нещо на любовна тема,  не очаквайте да ви донесе романтична връзка. Юпитер, който е управител на деня не принадлежи към чувствените планети. Най-вероятно сънят отразява вашите надежди скоро да си намерите потенциален партньор или е последица от минали чувства. 

Ако сте сънували починали роднини, близки - това винаги е предупреждение. Помислете за всяка стъпка, не извършвайте необмислени действия - и неприятностите ще ви заобиколят.

Сънищата ви от тази нощ и сутрин дават пряко указание за това как да действате, но не тълкувайте образите буквално. Необходимо е да изхождате от собственото си свето-възприятие и разбиране за живота. Ако досега сте имали някакви проблеми, които не сте могли да разрешите, то сега в съня ви може да се съдържа „ключът“ към тяхното решение.

Ако сте имали неприятен сън, сега не трябва да му вярвате. Сънищата в това лунно денонощие рядко биват сериозни.                                                                                                                                                  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати