Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 15.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 15.08.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 15.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 15 лунен ден

Този лунен ден се счита за сатанински. Затова е и тежък ден. Често пъти в него се случва пълнолунието, както е и днес. Сънищата в 15 лунен ден могат да бъдат пророчески за месец напред. В тях може да намерите символично отражение на проблема си, който трябва да решите.

Например, виждате се да шофирате кола – това означава, че трябва да поемете инициативата и да решите сами проблема си. Ако пък пътувате на седалката до шофьора, не забравяйте да видите кой е този човек, защото може би той ще може да ви помогне да разрешите проблема си, ако се свържете с него.

От дълбините на нашето подсъзнание този ден могат да излязат ужасяващи образи. Те всъщност не са нищо повече от скрити качества на нашия характер. Трябва да сме много внимателни към всичко, което виждаме, да се опитаме да го запомним и анализираме. Не търсете тълкуването на подобни сънища в съновниците, те са индивидуални, не могат да се тълкуват еднакво за всички. Само вие можете да разберете какво е искало да ви подскаже вашето подсъзнание чрез този или онзи образ.

Кой сън е пророчески?

Обикновено такъв сън е ярък, като жив и се помни дълго време. Такива сънища се сънуват в определени дни от седмицата и определени лунни дни. Не всички дни от седмицата са еднакво благоприятни за пророчески сънища. Сънищата в понеделник и сряда рядко са реални, защото покровителите на тези дни, Луната и Меркурий, влияят повече на сетивното и емоционалното състояние на човек.

Но сънищата, които Марс изпраща във вторник и Юпитер в четвъртък може да са пророчески. Управителите на тези дни са силни и мощни планети, които контролират човешката дейност, стремежи и амбиции.

Сънищата в петък също често биват пророчески, но сънищата в събота и неделя много рядко могат да бъдат такива, въпреки че често се сбъдват.

Забелязано е също, че сънищата в 7, 8, 12, 14, 15, 25, 27, 28 и 30 лунни дни също са пророчески.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати