Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 15.10.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 15.10.20

Снимка:

Сънищата до 05:31 часа принадлежат към 27 лунен ден, а след това на 28 лунен ден. Трудно ще бъде да разграничите сънищата си по това време. Те могат да съдържат откровения, а може и нищо да не означават. По това време Луната се движи на празен ход (от 01:48 часа до 08:55 часа), така че сънищата ви може да са лишени от важна информация.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата при Луна в Дева са свързани с конкретна практическа помощ, както и с перспективите, които трябва да се очакват. В съня си можете да подкрепяте някого или да помагат на вас. Може да сънувате реални хора – ваши познати, роднини, колеги. Обаче сюжетните линии не винаги дават прости указания какво да предприемете.

Но трябва да знаете, че без значение какъв е сънят, той със сигурност може да съдържа намек за това как да действате в дадена ситуация, например, за да напреднете в службата, да се придвижите в кариерата - какво трябва да се направи, за да раздвижите зациклила ситуация. 

Сънят при Луна в Дева има шанс да се сбъдне, когато Луната отново влезе в земен знак – Козирог, Телец, Дева.

Ако сте сънували кошмар в дните на Дева, трябва да се вслушате в собствената си интуиция. Задайте си въпрос: какво е вашето поведение, неподходящо за енергията на този период, за да събуди подобни кошмари? 

Може би затваряте очите си за непосредствените си отговорности, отлагате някакво дело, което трябва да бъде свършено? 

Или може би сте отхвърлили нуждата да помогнете на някого от обкръжението си, въпреки че е трябвало и бихте могли да го направите? 

Сънищата в четвъртък

Тези сънища се управляват от Юпитер. Могат да ви помогнат да намерите решение на отдавна поставена задача, да отговорят на важни въпроси.

Съновидението може да има наистина решаващо значение, като показва начините за излизане от финансова криза или начини за решаване на конфликти.

Сънищата ви могат да разкажат за бъдещите перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители, да ви посочат дейности, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.                            


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още