Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 16.07.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 16.07.20

Снимка:

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, вашето подсъзнание и откровенията свише

Обикновено в 25 лунен ден се сънуват пророчески сънища. Ден за дълбоко потапяне във вътрешния свят.

Сънищата в този лунен ден са неразривно свързани с интуицията, вашето подсъзнание и откровенията свише. Доверете се на вътрешния си глас. 

Неблагоприятен сън свидетелства за това, че не изпълнявате своята мисия. В този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото вие правите.

Сънят веднага след полунощ може да се окаже пророчески и на него следва да се обърне внимание. Ако сте сънували лош сън през нощта, то е нужно сутринта като станете веднага да се помолите. Пуснете крана с хладка вода или идете на брега на реката и разкажете своя сън на течащата вода. Тя ще отнесе без следа всичко негативно и лошият сън нищо няма да ви причини.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната е в Телец, тогава сънищата ни са за земни удоволствия, материално богатство, защото Телец е знак за земна стабилност, задоволяване на плътските нужди. 

Каквото и да видите по време на престоя на Луната в Телец, трябва да знаете, че тези сънища дават представа как да постигнете стабилно финансово положение, каква дейност ще ви донесе стабилен доход.

Ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете - може би сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте.

Сънищата в четвъртък

Социалната планета Юпитер управлява четвъртък. Сънищата, които сте имали в този ден, ще разкажат за бъдещите перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители. Сънищата в четвъртък ще разкажат за дейности, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Ако в съня си виждате себе си като участник в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, предстои ви бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат добри към вас.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още