Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 17.06.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 17.06.21

Сънищата и Луната – четвъртък – 17.06.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 7 лунен ден

Повечето от тях са пророчески. В отличие от другите дни, те лесно се тълкуват. Сънят може дори да съдържа информация за вашата истинска цел, за настоящите дела, които ще ви донесат истинска радост и значителни ползи. 

Най-голямо внимание трябва да се обърне на думите, които чувате в сънищата - именно в тях се отправя посланието, адресирано до вас. Всеки, който може правилно да интерпретира смисъла на думите, чути в съня, ще открие много полезни неща, защото ги изпраща подсъзнанието, което се изразява в съня чрез думи в седмия лунен ден. Думите изречени в съня е желателно да се запишат веднага като се събудите, а на следващия седми лунен ден да се сравни с това, което може да чуете отново. Ще направите невероятно откритие. 

Ако в съня си видите някакъв символ, който е символичен за вас, т.е. олицетворява за вас висш авторитет, висшата мъдрост и т.н., тогава всичко, което се казва, ще бъде директно откровение за вас. Например, ако вярващите в този период в съня си видят Исус Христос, Божията майка или Йоан Богослов, тогава всичко, което е казано, трябва да бъде взето под внимание.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата през това време може да са свързани с колегите ви, работното място или здравето. В такива сънища може да сънувате как подкрепяте някого или как някой на вас ви помага. Най-силно темата ще се прояви в сънищата на Овните.

Ако в този период сънувате кошмар, не се вкопчвайте в детайлите и не се опитвайте да разгадаете капризите на вашето подсъзнание. Трябва да се вслушате в собствената си интуиция. Задайте си въпрос: какво е вашето поведение, неподходящо за енергията на този период, за да събуди подобни кошмари? 

Може би затваряте очите си за непосредствените си отговорности, отлагате някакво дело, което трябва да бъде свършено? Или може би сте отхвърлили нуждата да помогнете на някого от обкръжението си, въпреки че е трябвало и бихте могли да го направите? 

Юпитер управлява сънищата в четвъртък

Те ще разкажат за дейности, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот, за бъдещите перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители.

Ако в съня си се виждате като участник в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, може би ви предстои бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети