Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 17.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 17.12.20

Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

Сънищата в 3 лунен ден се считат за послания от Висшите сили, които искат да ви предупредят за възможните опасности и действията на неприятелите ви.

Сънищата са особени и могат да се окажат своеобразна проверка за вашите сили и енергия. Ако ви се присъни, че се борите, сражавате се, преодолявате някакви препятствия, но ви се отдава да надвиете неприятеля, това е добър знак. Означава, че у вас има достатъчно сили да живеете нормално и ефективно да решавате задачите и проблемите си.

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така показва липса на хармония с външния свят. За да победите, то само шанс може да ви помогне.

Сутринта си спомнете този сън, опитайте се да го запомните, отново го проиграйте в своето въображение все едно, че го презаписвате на видеокасета. Изменете финала чрез щастлив край, в който вие сте победителят.

Чрез този нов създаден образ вие си създавате своеобразна програма на победител, който с времето ще започне да действа успешно не само в сънищата, но и в живота. Това ще стане само при условие, че се научите да „презаписвате“ не само неприятните сънища, в които търпите поражение, но и аналогичните ситуации наяве.

В допълнение към това, решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрито в тези сънища. Потърсете ключа. 

Луна в Козирог

За тези, за които работата и кариерата са много важни, има смисъл да обърнат специално внимание на сънищата, които са имали, докато Луната е в знака на Козирог. 

Сънищата в този момент, независимо какви са, дават ръководство на онези, които се стремят да укрепят социалното си положение, да покажат възможностите за професионално израстване. 

Юпитер управлява сънищата в четвъртък

Те ще разкажат за дейности, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот, за бъдещите перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители.

Ако в съня си се виждате като участник в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, може би ви предстои бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още