Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 18.02.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 18.02.21

Сънищата и Луната – четвъртък – 18.02.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 7 лунен ден

Повечето от тях са пророчески. В отличие от другите дни, те лесно се тълкуват. Сънят може дори да съдържа информация за вашата истинска цел, за настоящите дела, които ще ви донесат истинска радост и значителни ползи. 

Най-голямо внимание трябва да се обърне на думите, които чувате в сънищата - именно в тях се отправя посланието, адресирано до вас. Всеки, който може правилно да интерпретира смисъла на думите, чути в съня, ще открие много полезни неща, защото ги изпраща подсъзнанието, което се изразява в съня чрез думи в седмия лунен ден. Думите, изречени в съня е желателно да се запишат веднага като се събудите, а на следващия седми лунен ден да се сравни с това, което може да чуете отново. Ще направите невероятно откритие. 

Ако в съня си видите някакъв символ, който е символичен за вас, т.е. олицетворява за вас висш авторитет, висшата мъдрост и т.н., тогава всичко, което се казва, ще бъде директно откровение за вас. Например, ако вярващите в този период в съня си видят Исус Христос, Божията майка или Йоан Богослов, тогава всичко, което е казано, трябва да бъде взето под внимание.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната преминава през знака Телец, нашите сънища са предимно земни. Повечето от съновиденията, които ни се явяват, са свързани по един или друг начин с материалните аспекти на нашия живот. 

Сънищата може да са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това значителна част от тези сънища в този период са свързани с плътските радости.

През този период може да сънувате главно това, с което трябва да се разделите, това, което ви напуска и няма да се върне. 

Тези сънища не са толкова ясни, но са по-осезаеми - в тях човек не просто вижда нещо, но възприема с всичките си сетива, чувства, мирис, вкус. В тези сънища често се сънува храна, цветя, плодове, пари и други ценности.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати