Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 18.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 18.06.20

Снимка:

Сънищата след 03:58 ч. са под влияние на 27 лунен ден

Ден, в който е възможно да получите откровения в съня си. Сънищата от тази нощ се влияят от факта, че вашите интуитивни способности сега са изострени до краен предел. Следователно днес сте отворени за информация отгоре и тя ще се яви в сънищата ви.  Тя може да ви отвори очите за реалността, да ви накара да свалите розовите очила и да ви помогне да разберете какво се случва действително в живота ви. 

Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят. Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Ако след събуждане почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт, трябва да се вслушате внимателно в това чувство и да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата са твърде символични, прекалено шифровани и кодирани, така че не очаквайте директни отговори на вашите въпроси. 

Сънища при Луната в знак Телец

Телецът е знак на земята, практичен, благоразумен. Но понякога неговата практичност и благоразумие прерастват в прекомерен прагматизъм. 

Сънищата може да са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това значителна част от тези сънища в този период са свързани с плътските радости.

Ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете, може би сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте, четете поезия, гледайте вдъхновяващи снимки на природата.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още