Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 18.06.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 18.06.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 18.06.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата след 03:58 ч. са под влияние на 27 лунен ден

Ден, в който е възможно да получите откровения в съня си. Сънищата от тази нощ се влияят от факта, че вашите интуитивни способности сега са изострени до краен предел. Следователно днес сте отворени за информация отгоре и тя ще се яви в сънищата ви.  Тя може да ви отвори очите за реалността, да ви накара да свалите розовите очила и да ви помогне да разберете какво се случва действително в живота ви. 

Като правило това, което виждате в съня си в този лунен ден, отразява вашия вътрешен свят повече и показва до колко сте в хармония с външния свят. Можете също така да възприемате тези сънища като индикатор за това, до колко сте се отклонили от духовното към материалното и обратно. Ако вашите ценности не са балансирани, ако изпадате в крайности и не сте в хармония със света, тогава ще изпитате ясен енергиен дисбаланс.

Ако след събуждане почувствате известно недоволство и вътрешен дискомфорт, трябва да се вслушате внимателно в това чувство и да се опитате да разберете истинските му причини. Символиката на сънищата на този ден е много трудна.

Сънищата са твърде символични, прекалено шифровани и кодирани, така че не очаквайте директни отговори на вашите въпроси. 

Сънища при Луната в знак Телец

Телецът е знак на земята, практичен, благоразумен. Но понякога неговата практичност и благоразумие прерастват в прекомерен прагматизъм. 

Сънищата може да са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това значителна част от тези сънища в този период са свързани с плътските радости.

Ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете, може би сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте, четете поезия, гледайте вдъхновяващи снимки на природата.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати