Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – четвъртък – 19.08.2021

Хороскоп

Сънищата и луната – четвъртък – 19.08.2021

Сънищата и луната – четвъртък – 19.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 11 лунен ден

Концентрацията на енергия по това време е толкова висока, лунният ден е доста сложен, затова нощта ни дава заслужен отдих. Сънищата в него нямат никакво значение.

На този ден, сънищата рядко означават нещо. Все пак някои сънищата от тази нощ или сутрин ще ви разкажат за това какви вътрешни проблеми ви тревожат.

Ако имате ярки и активни сънища, в които се случват много неща, различни събития, тогава живеете в хармония и всичко е наред в живота ви. Ако обаче сънищата ви са били статични, скучни, без емоции, няма много действия, тогава за вашата житейска ситуация има още много какво да се желае.

Особено трябва да се отнесете внимателно към сънищата, в които виждате себе си като жертва на обстоятелства. В този случай се препоръчва да преразгледате принципите и поведението си, тъй като пасивността може да бъде много вредна за вашето бъдеще.

Проявете повече инициатива, както в семейството, така и в работата, спрете да се движите с потока и започнете да градите живота си.

Луната е в знак Козирог

Това увеличава възможността да сънувате роднини, родители, дори да са починали.

Козирогът покровителства също така работата и кариерата. Ето защо, ако се притеснявате за кариерата си, трябва да обърнете внимание на днешните сънища.

Най-значими се явяват съновиденията, свързани с изкачване на високо. Можете да се изкачвате на планина, да се возите на асансьор или да преодолявате някакво физическо препятствие. Трябва да запомните, че всичко това е свързано с вашите социални постижения.

Да сънувате, че се качвате нагоре, е предсказание за бърз напредък към богатство и слава; ако слизате надолу, не е добре - може да ви очакват неприятности.

Козирогът също е свързан с различни видове ограничения. Сънищата могат да ви кажат какво не ви достига и да ви подскажат как да го получите.

Таро календар на сънищата

6 Мечове – Раздяла с нещо остаряло и предстоящо ново, което вдъхва несигурност, може би и малко страх. Раздялата със старото е предпоставка, без която новият бряг няма да ви се открие.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати