Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 19.09.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 19.09.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 19.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден не се сбъдват. Те по-скоро приличат на приказка, отколкото да са пророчески.  Могат да бъдат вдъхновяващи. Двадесетият лунен ден е много наситен с енергия, но носи в себе си творческо начало.

Сънищата в този лунен ден показват на човека самата свързваща нишка, която обединява неговото минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Тоест, изображенията на сънищата дават възможност да погледнете на живота си от птичи поглед, да направите един поглед върху цялата подсъзнателна дейност. 

На този ден Луната помага на човек да трансформира собственото си съзнание, да се вслуша в естествената си интуиция и да се свърже със стремежите както на душата, така и на тялото си.

Сънищата са в състояние да отворят очите на човек за много неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се отвори за него от съвсем различна гледна точка.

Ако се разтълкуват правилно сънищата, могат да ви покажат вашата личност от всички страни: както положителните проявления на вашето съзнание, така и отрицателните -всички ще намерят изход тази нощ. Бъдете подготвени за факта, че тези откровения може да не са твърде приятни, но това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се промените. 

Сънищата под Луна в Телец често са за нещо, свързано с паричните въпроси и за самоувереността.

Луната в Телец ни настройва да получаваме съвети, свързани с финансовия сектор и здравословното състояние, и такива качества като спокойствие и увереност, интелектуални способности, прекомерна загриженост за парите и желание за комфорт.

Таро гадаене на сънищата от тази нощ/сутрин

6 Мечове – раздяла с нещо старо и ново начало, смяна на работа, преместване на ново място. Раздялата със старото е обезателно условие, без което новият бряг няма да може да ви се открие.

4 Жезли – Сигурност, радост, хармония, спокойствие, без проблеми, нови отговорности

Отшелник – Помислете над  съня си, време е за размисъл и да разберете най-накрая какво искате. Тези размисли могат да доведат до преразглеждане на всички предишни идеи за успех, признание, престиж, пари и сферата на интересите. И във всеки случай те ни водят до по-добро разбиране на истинските ни нужди и истинското ни призвание

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети