Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – четвъртък – 2 юни 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – четвъртък – 2 юни 2022

Сънищата и луната – четвъртък – 2 юни 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунния ден

Те се считат за послания изпратени от Висшите сили. 

Може да имате кошмари или да видите нещо много приятно насън. Но нито в първия, нито във втория случай не трябва да зацикляте върху видяното, тъй като сънищата от третия лунен ден не се сбъдват. Дишайте спокойно!

Тези сънища носят информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрит в тези сънища. Потърсете ключът. 

След анализиране на получената информация може да разберете какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така, това показва липса на хармония с външния свят.

Сънища при Луна в знак Рак

В дните, когато Луната е в знак Рак, може да сънувате дома си, близките, хора от семейството, децата, родителите.

Всъщност сънищата в Рак разкриват духовните сфери и фините нишки на отношенията ви с онези, с които сте емоционално много близки. В тези сънища човек може да види истинската същност на такава връзка; можете да разберете колко е силна. По един или друг начин, повечето сънища в дните на Рака са емоционално свързани със семейните отношения, с ежедневието. Те могат да бъдат не само приятни, но и кошмарни. Ако сте имали от последните, не се плашете, ами внимателно ги анализирайте какво е тяхното послание. Може да показват къде грешите, че може би сте станали прекалено емоционални и това няма да доведе до нищо добро. Гледайте на тях като на конструктивна критика.

Сънищата в четвъртък

Юпитер е управител на деня. Ако сте сънували нещо на любовна тема най-вероятно сънят отразява вашите надежди скоро да си намерите потенциален партньор или е последица от минали чувства. Ако сте сънували починали роднини, близки - това винаги е предупреждение. Помислете за всяка стъпка, не извършвайте необмислени действия - и неприятностите ще ви заобиколят. Сънищата ви са пряко указание за това как да действате, но не тълкувайте образите буквално. Необходимо е да изхождате от собственото си светоусещане и разбиране за живота. Ако досега сте имали някакви проблеми, които не сте могли да решите, то сега сънят ви може да се съдържа „ключът” към тяхното решение. Ако сте имали неприятен сън, не трябва да му вярвате. Сънищата в това лунно денонощие рядко биват сериозни.


Топ новини

виж още
Актуална тема