Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 21.01.21

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 21.01.21

Сънищата и Луната – четвъртък – 21.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат много страшни или неприятни, да ви причинят болка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се събудите да се чувствате ужасно. Може да почувствате пълно изтощение и слабост, дори лека депресия. Но хубавото е, че не са пророчески и не се сбъдват.                        

Подсъзнанието чрез съня ни насочва към онези места в тялото и живота, където има проблеми и трябва да се решават. Образите, които виждате в сънищата през този период, по-скоро показват вашия вътрешен свят и отразяват личните конфликти, дълбоко скрити на подсъзнателно ниво – нерешени проблеми от емоционален характер. Затова като се събудите от лошия сън, не се страхувайте. Просто се опитвайте внимателно да анализирате всичко, което виждате и да разберете как е свързано с вашето емоционално състояние. 

Ако успеете да интерпретирате правилно образите, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „възли“ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е свързано с вашата карма и всичко това изисква незабавно решение.

Сънища при Луната в знак Телец

Телецът е знак на земята, практичен, благоразумен. Но понякога неговата практичност и благоразумие прерастват в прекомерен прагматизъм. 

Сънищата може да са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това значителна част от тези сънища в този период са свързани с плътските и материалните радости.

Ако сте имали лош сън, докато Луната е била в Телец, помислете, може би сте станали твърде материалистични. След такъв сън, опитайте се да мислите за нещо възвишено, мечтайте, философствайте, четете поезия, гледайте вдъхновяващи снимки на природата.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети