Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 21.05.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 21.05.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 21.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата до 05:30 ч. са под влияние на 28 лунен ден

В този лунен ден сънищата често са пророчески. В тях можете да видите какво бъдеще ви очаква, но носят и съвети как да преживеете това, което ви очаква по най-добрия начин.

Чрез сънищата в двадесет и осмия лунен ден понякога подсъзнанието ни показва скритата страна на психиката ни, която е свързана с чувства и емоции. Тълкуването на сънищата ще ви помогне да разберете възникващите нужди в емоционалната сфера. И също така ще ви посочи начините как могат да бъдат разрешени.

Сънищата от тази нощ  са вик от душата ви за вашите проблеми и неприятности на изминалия лунен месец, предимно проблеми в личния ви живот, съдебни и правни въпроси и въпроси на справедливостта и хармонията. Те могат да сочат пречки, трудности в делата ви, но и начини за тяхното преодоляване. 

В съня си човек също може да види какъв е бил в предишния си живот. 

След 05:30 ч. принадлежат на 29 лунен ден

Тези сънища са близко до новолунието, времето е наситено със силна и тежка енергия. Може да имате неприятни или кошмарни сънища. Не се плашете и изобщо не се опитвайте да ги тълкувате. Те няма да се сбъднат.

Сънища при Луна в Телец

Когато Луната преминава през знака Телец, нашите сънища са особено земни. Повечето от съновиденията, които ни се появяват по време на сън, са свързани по един или друг начин с материалните аспекти на нашия живот. 

Сънищата са пълни със знаци и намеци, които не бива да се отхвърлят, стига да сте готови да чуете гласа на собственото си подсъзнание. Освен това значителна част от нашите сънища в този период са свързани с плътските радости.

През този период може да сънувате главно това, с което трябва да се разделите, това, което ви напуска и няма да се върне. Например, може да сънувате, че любимият човек ви напуска. Такъв сън буквално може да бъде знак, че това не е вашият човек и че той скоро ще изчезне от живота ви. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети