Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 22.08.19

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 22.08.19

Сънищата и Луната – четвъртък – 22.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата, които сте сънували тази нощ или сутрин, принадлежат на 22 лунен ден

Сънищата в 22 лунен ден често са пророчески. Те носят много полезна информация, символика, насочваща ни към съществуващи проблеми или повдигат завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще.

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С правилното тълкуване можете да получите много съвети как да действате в трудни житейски ситуации.

Сънят може да предупреждава за предстоящи неприятности, при това големи и бързи, ако не бъдат направени нужните промени. Но не се страхувайте, ако изображенията на сънищата са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на директно тълкуване, всичко това е само скрита символика. И изобщо не означава, че едно ужасно събитие или картина, които сте видели в съня си, означават нещо лошо в реалния живот.

Информационната наситеност на двадесет и втория лунен ден се проявява и в сънищата. Често на този ден насън идват тайни знания. Благодарение на това имате добра възможност да направите такива промени в живота, които ще имат много благоприятни последици.

Сънищата в сряда срещу четвъртък

Социалната планета Юпитер управлява четвъртък. Сънищата, които сте имали в този ден, ще разкажат за бъдещите перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители. Сънищата в четвъртък ще разкажат за дейности, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот.

Ако в съня си виждате себе си като участник в голямо събитие, това е добър знак. Такава мечта означава, че скоро ще успеете в социалните дейности, предстои ви бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица, а началниците ще бъдат добри към вас.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети