Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 23.04.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 23.04.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 23.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 29 лунен ден (до 05:27 ч.)

29 лунен ден се счита за финал в целия лунен цикъл, който приключва и изисква цялостно разглеждане. Това ви показва как сте живели този период и дали сте избрали правилния път на движение, и може да намери отражение в сънищата.

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези образи са свързани с „тъмната“ страна на нашата личност, за която самите ние знаем много малко. Чрез тях подсъзнанието се опитва да достигне до нас и да привлече вниманието ни към някаква важна черта на личността, която спешно трябва да бъде променена.

Освен това съновиденията ви няма да дадат директно указание: те ще трябва да бъдат тълкувани правилно. Работете върху проблемите, които ще можете да идентифицирате благодарение на тези изображения, не ги отхвърляйте и не очаквайте те да бъдат решени сами.

Този лунен ден е неподходящ ден за тълкуването на сънищата, но все пак те дават указания, които са много важни. Като правило те не се сбъдват. 

Сънищата през този период могат да са кошмарни, плашещи, неприятни. Не се страхувайте от лошото, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, само напрежението вътре във вас ще се увеличи. 

Юпитер управлява сънищата в четвъртък.

Те ще разкажат за дейности, които могат да доведат до успех и за решаване на въпроси, свързани с обществения и социален живот, за бъдещите перспективи, работата, вашите началници, спонсори, наставници и покровители.

Ако в съня си се виждате като участник в голямо събитие, това е добър знак. Такъв сън означава, че скоро ще успеете в социалните дейности. Може би ви предстои бързо придвижване нагоре по кариерната стълбица.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати