Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 23.07.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 23.07.20

Сънищата и Луната – четвъртък – 23.07.20 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата на 3 лунен ден

Сънищата в този лунен ден се считат също за послания, изпратени от Висшите сили. Те искат да споделят с вас информация за възможните опасности и действията на неприятелите ви. След анализиране на получената информация може да се разбере какво да очаквате от бъдещето и как да се подготвите за евентуални проблеми (да минимизирате загубите или да ги избегнете напълно).

Не се учудвайте, ако сънищата ви са били свързани с предателство или изпълнени с агресия. Но има и друга възможност - да сънувате, че се сбъдва ваше съкровено желание.

Ако сте имали неприятни усещания, сънят ви може да се тълкува като предзнаменование за липса на вътрешна сила. Също така показва липса на хармония с външния свят.

Решението на труден проблем, който ви притеснява, може да бъде скрито в тези сънища. Потърсете ключа. 

Сънища при Луна в Дева

Сънищата под този знак са свързани с конкретна практическа помощ, както и с перспективите, които трябва да се очакват. В съня си можете да подкрепяте някого или да помагат на вас. Може да сънувате реални хора – ваши познати, роднини, колеги. Обаче сюжетните линии не винаги дават прости указания какво да предприемете.

Но трябва да знаете, че без значение какъв е сънят, той със сигурност може да съдържа намек за това как да действате в дадена ситуация, например, за да напреднете в службата, да се придвижите в кариерата - какво трябва да се направи, за да раздвижите зациклила ситуация. 

Сънят при Луна в Дева има шанс да се сбъдне, когато Луната отново влезе в земен знак – Козирог, Телец, Дева.

Ако сте сънували кошмар в дните на Дева, трябва да се вслушате в собствената си интуиция. Задайте си въпрос: какво е вашето поведение, неподходящо за енергията на този период, за да събуди подобни кошмари? Може би затваряте очите си за непосредствените си отговорности, отлагате някакво дело, което трябва да бъде свършено? Или може би сте отхвърлили нуждата да помогнете на някого от обкръжението си, въпреки че е трябвало и бихте могли да го направите? 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати