Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и луната – четвъртък – 24 ноември 2022

Хороскоп

Сънищата и луната – четвъртък – 24 ноември 2022

Сънищата и луната – четвъртък – 24 ноември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Сънищата в 1 лунен ден

Символи на 1 лунен ден са лампа, „третото око”, затова сънищата се считат за пророчески, но само, ако имате правилната интерпретация и правилния подход към тях. Не търсете в съновниците за това, което сте сънували. Подхождайте към този въпрос избирателно. 

Ако са били лоши сънища, не се вкопчвайте в тях, тъй като те са склонни да влияят както на вашето настроение, така и на вашето благополучие през целия месец. Опитайте се да забравите за тях незабавно. Ако непрекъснато се връщате в мислите си към лошия сън, това не обещава нищо добро. Освен, че ще намали вашата работоспособност, ще развали настроението ви и ще повлияе неблагоприятно на общуването с другите. Затова не се захващайте с тях.

По-добре е да се съсредоточите само върху ярките, приятни съновидения, които сте имали. 

Луната е в знак Стрелец

Дните на Стрелеца отварят за всеки от нас така наречените „порти” на възможностите, освен това, не само за физически пътувания, но и за пътувания на духа и мисълта. Сънищата под този знак могат да бъдат оптимистични и изпълнени с успехи.

Сънищата под Луната в Стрелец са в състояние да посочат пътя към знанието, насочвайки усилията ни в необходимата посока.  Именно през това време от сънищата човек може да събере информация, която при правилно анализиране е в състояние да разкаже повече за смисъла на живота, отколкото някои от мъдреците по света. 

Сънищата в Стрелец са още по-важни за онези, които планират да заминат на дълго пътуване или на почивка.

Тъй като през този период интуицията е засилена, хората с по-чувствителна нервна система могат да имат пророчески сънища.

Сънищата в четвъртък

Юпитер е управител на деня. Ако сте сънували нещо на любовна тема най-вероятно сънят отразява вашите надежди скоро да си намерите потенциален партньор или е последица от минали чувства. 

Ако сте сънували починали роднини, близки - това винаги е знак за предупреждение. Помислете за всяка стъпка, не извършвайте необмислени действия - и неприятностите ще ви заобиколят.

Сънищата ви са пряко указание за това как да действате, но не тълкувайте образите буквално. Необходимо е да изхождате от собственото си светоусещане и разбиране за живота. Ако досега сте имали някакви проблеми, които не сте могли да решите, то сега сънят ви може да се съдържа „ключът” към тяхното решение. Ако сте имали неприятен сън, не трябва да му вярвате. Сънищата в това лунно денонощие рядко биват сериозни.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено. 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати