Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Сънищата и Луната – четвъртък – 24.12.20

Хороскоп

Сънищата и Луната – четвъртък – 24.12.20

Снимка:

От всички планети, Луната влияе най-много на вашите сънища. Фазата на Луната и лунният ден показват причината за съня. Например, сънища при нарастваща Луна се отнасят най-вече за бъдещето.

Разбира се Слънцето и другите планети и дори денят от седмицата също влияят на сънищата. Освен това, не всеки сън си струва да се тълкува, често сънищата са празни и безсмислени.

Сънищата на 10 лунен ден

Често в десетия ден от лунния месец хората имат приятни, приказни и много положителни сънища. Те носят силен енергиен заряд. Понякога, дори когато се събудим, ние се опитваме да задържим такива картини, мислено ги преживяваме отново и ни се иска да се сбъднат. Но уви, сънищата на този ден не са пророчески и не се сбъдват. Те могат да бъдат само информативни.

Често образите, които се виждат в съня, са свързани с нашето семейство, с нашите близки хора, семейните традиции. Това може да е съпруг или деца, отдавна починали близки хора от рода. 

Могат също така да отразяват текущото психологическо състояние, това, което ви гнети, с кого имате напрегнати отношения и главно как да ги решите.

Много рядко, но обикновено точно в десетия лунен ден, който се счита за ден на небесните дарове, при нас в съня може да дойде  дух, ангел-пазител на нашето семейство. Опитайте се да запомните в детайли какво ще чуете от него. Този ангел може да ви даде ценна информация, която, ако се тълкува правилно, може да ви донесе много ползи в живота, да ви помогне да се справите с трудни проблеми и да намерите изход от задънена улица. Ангелът може да приеме различна форма – ангелска, на човек, на пеперуда, на гълъб или друго. Също така може да ви се появят вашите духовни или физически предци.

Под Луната в Овен сънищата са динамични, живи, те не се сбъдват веднага, а предвещават събития, които силно ще повлияят на личността на сънуващия. В тези дни сънищата са значителни, ако активно действате, бягате някъде, биете се с някого или виждате ясно себе си, тялото, лицето, косата, дрехите си.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още